Navegando por Autor Fidelis, Priscila Cardoso
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2022 | Antioxidant activity, sensory analysis and acceptability of red fruit juice supplemented with Brazilian green propolis. | Lopes, Géssica Aparecida; Fidelis, Priscila Cardoso; Almeida, Bruno de Moura; Almeida, Jane José; Ientz, Gislaine de Almeida Santana; Binda, Nancy Scardua; Teixeira, Arthur Ferrari; Vieira Filho, Sidney Augusto; Caligiorne, Rachel Basques; Guimarães, Dênia Antunes Saúde; Brumano, Maria Helena Nasser; Figueiredo, Sônia Maria de |
2022 | Efeito do tempo e da luz nos compostos fenólicos totais e na capacidade antioxidante de bebidas de chá mate e branco prontas para o consumo. | Oliveira, Adilson Assis de; Coelho, Kristtiann Yuri; Brumano, Maria Helena Nasser; Fidelis, Priscila Cardoso |
2018 | Foaming properties of suspensions composed by β-lactoglobulin and polysaccharides, in the presence of sucrose or polyols. | Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Faria, Janaína Teles de; Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Fidelis, Priscila Cardoso; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Minim, Luis Antonio |
2017 | Stability of casein micelles cross-linked with genipin : a physicochemical study as a function of pH. | Casanova, Federico; Silva, Naaman Francisco Nogueira; Gaucheron, Frédéric; Nogueira, Márcio Henrique; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Perrone, Italo Tuler; Alves, Maura Pinheiro; Fidelis, Priscila Cardoso; Carvalho, Antonio Fernandes de |
2020 | Stability of total phenolic and antioxidant capacity in ready-to-drink black and green tea formulations. | Coelho, Kristtiann Yuri; Oliveira, Adilson Assis de; Brumano, Maria Helena Nasser; Fidelis, Priscila Cardoso |