Navegando por Autor Souza, Vanessa Rios de
Mostrando resultados 3 a 15 de 15
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2014 | Determination of the bioactive compounds, antioxidant activity and chemical composition of Brazilian blackberry, red raspberry, strawberry, blueberry and sweet cherry fruits. | Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana |
2014 | Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in Brazil. | Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana |
2023 | Influence of different types of sugar : “Batum” raspberry jelly and juice processing in subtropical regions. | Curi, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Silva, Alexandre Dias da; Pio, Rafael; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Rossi, Maíra Ferreira de Melo; Souza, Vanessa Rios de |
2019 | Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preserves. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza |
2015 | Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivars. | Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana |
2017 | Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserve. | Mesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Salierno, Camila Carvalho Menezes; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques |
2019 | Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar : the effect of bodying agents. | Teixeira, Taísa Rezende; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana |
2013 | Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preserves. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira |
2013 | Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves : effect of the addition of salts. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza |
2023 | Rheological parameters of mixed Brazilian Cerrado fruits sugar-free preserves : the effect of body agents. | Farias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana |
2020 | Sensory perception of Brazilian petit suisse cheese by a consumer panel using three-way internal and external preference maps. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza |
2017 | Sugar-free guava preserve : influence of additives on textural properties. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Vieira, Mariele Antunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza |
2021 | The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo |