Navegando por Autor Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
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Data do documento | Título | Autor(es) |
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2013 | Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preserves. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira |
2020 | Physical, physicochemical, microbiological, and bioactive compounds stability of low-calorie orange jellies during storage : packaging effect. | Santos, Hellen Vidal; Maia, Cassandra Justina Souza; Lima, Elismara de Jesus Ferreira; Dias, Ana Clara Costa; Monteiro, Reginaldo de Souza; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2020 | Pitanga and grumixama extracts : antioxidant and antimicrobial activities and incorporation into cellulosic films against Staphylococcus aureus. | Carvalho, Franciele Mendes de; Martins, Jéssica Tatiana Aparecida; Lima, Emília Maria França; Santos, Hellen Vidal; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinto, Uelinton Manoel; Cunha, Luciana Rodrigues da |
2021 | Potentialities of using cryoprotectants in gluten-free frozen dough and microwave baking as an emerging technology. | Teotônio, Daniela de Oliveira; Rodrigues, Sander Moreira; Leoro, Maria Gabriela Vernaza; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Schmiele, Márcio |
2018 | Qualidade microbiológica e efeito das condições de congelamento e da incidência de luz sobre os teores de retinol e capacidade antioxidante total do leite humano. | Chaves, Jaísa Oliveira |
2013 | Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves : effect of the addition of salts. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza |
2023 | Rheological parameters of mixed Brazilian Cerrado fruits sugar-free preserves : the effect of body agents. | Farias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana |
2020 | Sensory perception of Brazilian petit suisse cheese by a consumer panel using three-way internal and external preference maps. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza |
2017 | Sugar-free guava preserve : influence of additives on textural properties. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Vieira, Mariele Antunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza |
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2021 | The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo |
2023 | Use of natural yogurt, pineapple juice, and beer wort as starter cultures in sourdough combined with white and whole wheat flours to improve the technological characteristics of milk breads. | Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Gomes, Raphael Antônio Borges; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |