Página de Busca
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.
Conjunto de itens:
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2022 | Evaluation of the effect of substrates and types of wheat flour on microbiological characteristics, pH values, levels of total phenolic compounds, antioxidant capacity and fermentative capacity of sourdough. | Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Schimitberger, Rodrigo; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gomes, Raphael Antônio Borges; Vieira, Michele Cristina; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2023 | Use of natural yogurt, pineapple juice, and beer wort as starter cultures in sourdough combined with white and whole wheat flours to improve the technological characteristics of milk breads. | Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Gomes, Raphael Antônio Borges; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Elaboração de frozen yogurt simbiótico adicionado de gengibre. | Quintão, Arthur de Oliveira; Lima, Michelle Barbosa; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Curi, Paula Nogueira; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Desenvolvimento e avaliação de néctares mistos de abacaxi e gengibre. | Lima, Natasha Nascimento; Souza, Edmara Moreira de; Santos, Paloma Cristina dos; Dias, Ana Clara Costa; Zinato, Matheus Macedo; Barbosa, Lais Cristina dos Santos; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2023 | Effect of calcium chloride and gelling agents on the physicochemical and sensory characteristics of sugar-free banana preserves. | Dias, Ana Clara Costa; Barbosa, Lais Cristina dos Santos; Guia, Michael Douglas Machado; Silveira, Clara Gomes da; Barcelos, Juliana Carvalho; Santos, Izabela Silva dos; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Antimicrobial and antioxidant activity of apricot (Mimusopsis comersonii) phenolic-rich extract and its application as an edible coating for fresh-cut vegetable preservation. | Lima, Emília Maria França; Matsumura, Caroline Harumi Silva; Silva, Geovana Luísa da; Patrocínio, Isabela Cristina Soares; Santos, Catarina Angeli; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Hassimotto, Neuza Mariko Aymoto; Pinto, Uelinton Manoel; Cunha, Luciana Rodrigues da |
2023 | Baru seed extracted oil (Dipteryx alata Vog.) : chemical composition and thermal and oxidative stability. | Paulo, Linamarys Aparecida de Oliveira; Fernandes, Raquel Nunes; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Minim, Luis Antonio; Grimaldi, Renato; Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro |
2023 | Food and behavior profile of children with autism spectrum disorder (ASD) in city of Ouro Preto/MG. | Santos, Késia Regina Ferreira; Gomes, Bruna Letícia Oliveira; Vieira, Silvia Mendonça; Ribeiro, Marcelo Carlos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Piperine as therapeutic agent in paracetamol-induced hepatotoxicity in mice. | Coelho, Aline Meireles; Queiroz, Isabela Ferreira; Perucci, Luiza Oliveira; Souza, Melina Oliveira de; Lima, Wanderson Geraldo; Silva, André Talvani Pedrosa da; Costa, Daniela Caldeira |
2022 | Daily habits of Brazilians at different moments of the COVID-19 pandemic. | Souza, Tamires Cássia de Melo; Liboredo, Juliana Costa; Ferreira, Lívia Garcia; Daniel, Marina Martins; Di Renzo, Laura; Pivari, Francisca; Anastácio, Lucilene Rezende |
Busca facetada
Assunto