Página de Busca
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.
Conjunto de itens:
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2001 | Determinação do perfil dos usuários e da composição química e nutricional da alimentação oferecida no restaurante universitário da Universidade Estadual Paulista, Araraquara, Brasil. | Fausto, Maria Arlene; Ansaloni, José Armando; Silva, Marcelo Eustáquio; Garcia Júnior, Jair; Dehn, Akeber Abou; César, Thaís Borges |
2015 | Vildagliptin induces β-Cell neogenesis and Improves the lipid profile in a later phase of type 1 diabetes. | Miranda, Pedro Henrique de Amorim; Monteiro, Otávio Montovanelli; Rossoni Júnior, Joamyr Victor; Silva, Marcelo Eustáquio; Lima, Wanderson Geraldo de; Costa, Daniela Caldeira |
2004 | Avaliação protéica de uma nova multimistura com base no milho QPM BR 473. | Glória, Enara Cristina Silva; Almeida, Nízia Araújo Vieira; Costa, Alexandre Sylvio Vieira da; Henriques Júnior, Edinete; Martins, Sandra Lagatta; Paula, Heberth de; Silva, Marcelo Eustáquio; Santos, Rinaldo Cardoso dos; Malaquias, Luiz Cosme Cotta |
2002 | Associações entre iodo no sal e iodúria em escolares, Ouro Preto, MG. | Nimer, Margarete; Silva, Marcelo Eustáquio; Oliveira, José Eduardo Dutra de |
2017 | A preliminary exploration of the potential of Eugenia uvalha Cambess juice intake to counter oxidative stress. | Lopes, Juliana Márcia Macedo; Lage, Nara Nunes; Guerra, Joyce Ferreira da Costa; Silva, Maísa; Bonomo, Larissa de Freitas; Paulino, Alice Helena de Souza; Regis, Ana Lúcia Rissoni dos Santos; Pedrosa, Maria Lúcia; Silva, Marcelo Eustáquio |
2014 | Hypolipidemic effect of the edible mushroom Agaricus blazei in rats subjected to a hypercholesterolemic diet. | Miranda, Aline Mayrink de; Ribeiro, Gustavo Meirelles; Cunha, Aureliano Claret da; Silva, Lorena Souza e; Santos, Rinaldo Cardoso dos; Pedrosa, Maria Lúcia; Silva, Marcelo Eustáquio |
2019 | Açaí (Euterpe oleracea Martius) supplementation in the diet during gestation and lactation attenuates liver steatosis in dams and protects ofspring. | Barbosa, Priscila Oliveira; Souza, Melina Oliveira de; Paiva, Deuziane Pereira Domingos de; Silva, Marcelo Eustáquio; Lima, Wanderson Geraldo de; Bermano, Giovanna; Freitas, Renata Nascimento de |
2019 | Araçá (Psidium cattleianum Sabine) ameliorates liver damage and reduces hepatic steatosis in rats fed with a high-fat diet. | Paulino, Alice Helena de Souza; Viana, Ana Maria Fernandes; Bonomo, Larissa de Freitas; Guerra, Joyce Ferreira da Costa; Lopes, Juliana Márcia Macedo; Rabelo, Ana Carolina Silveira; Fagundes, Miliane Martins de Andrade; Regis, Ana Lúcia Rissoni dos Santos; Lima, Wanderson Geraldo de; Pedrosa, Maria Lúcia; Silva, Marcelo Eustáquio |
2021 | Açaí (Euterpe oleracea Martius) supplementation improves oxidative stress biomarkers in liver tissue of dams fed a high-fat diet and increases antioxidant enzymes’ gene expression in offspring. | Barbosa, Priscila Oliveira; Souza, Melina Oliveira de; Silva, Maraísa Porfíria S.; Santos, Gabrielly Thaís dos; Silva, Marcelo Eustáquio; Bermano, Giovanna; Freitas, Renata Nascimento de |