Use este identificador para citar ou linkar para este item: http://www.repositorio.ufop.br/jspui/handle/123456789/16327
Título: Baseline diet quality is related to changes in the body composition and inflammatory markers : an intervention study based on resistance training and nutritional advice.
Autor(es): Coelho, Daniel Barbosa
Lopes, Lilian Maria Peixoto
Oliveira, Emerson Cruz de
Becker, Lenice Kappes
Costa, Guilherme de Paula
Hermsdorff, Helen Hermana Miranda
Silva, Fernanda Guimarães Drummond e
Pinto, Kelerson Mauro de Castro
Silva, André Talvani Pedrosa da
Carraro, Júlia Cristina Cardoso
Data do documento: 2021
Referência: COELHO, D. B. et al. Baseline diet quality is related to changes in the body composition and inflammatory markers: an intervention study based on resistance training and nutritional advice. BioMed Research International, v. 2021, artigo 6681823, 2021.Disponível em: <https://www.hindawi.com/journals/bmri/2021/6681823/>. Acesso em: 11 out. 2022.
URI: http://www.repositorio.ufop.br/jspui/handle/123456789/16327
DOI: https://doi.org/10.1155/2021/6681823
ISSN: 2314-6141
Licença: This is an open access article distributed under the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. Fonte: o PDF do artigo.
Aparece nas coleções:DEEFD - Artigos publicados em periódicos

Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
ARTIGO_BaselineDietQuality.pdf605,27 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.