Navegando por Autor Morgano, Marcelo Antonio
Mostrando resultados 6 a 11 de 11
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2017 | Methylmercury in fish species used in preparing sashimi : a case study in Brazil. | Paiva, Esther Lima de; Milani, Raquel Fernanda; Boer, Bárbara Sia; Quintaes, Késia Diego; Morgano, Marcelo Antonio |
2014 | Mineral content and adequacy of oral hospital diets offered to chronic kidney disease pre-dialysis patients. | Silva, Janiara David; Moreira, Daniele Caroline Faria; Sá, Júlia Sommerlatte Manzoli de; Aguiar, Aline Silva de; Morgano, Marcelo Antonio |
2012 | Mineral inadequacy of oral diets offered to patients in a Brazilian hospital. | Moreira, Daniele Caroline Faria; Sá, Júlia Sommerlatte Manzoli de; Cerqueira, Isabela Bissoli; Oliveira, Ana Paula Ferreira de; Morgano, Marcelo Antonio; Farfan, Jaime Amaya; Quintaes, Késia Diego |
2017 | Risk estimation to human health caused by the mercury content of Sushi and Sashimi sold in Japanese restaurants in Brazil. | Alves, Jeanne Clécia; Paiva, Esther Lima de; Milani, Raquel Fernanda; Bearzoti, Eduardo; Morgano, Marcelo Antonio; Quintaes, Késia Diego |
2016 | Sushi commercialized in Brazil : organic Hg levels and exposure intake evaluation. | Paiva, Esther Lima de; Alves, Jeanne Clécia; Milani, Raquel Fernanda; Boer, Bárbara Sia; Quintaes, Késia Diego; Morgano, Marcelo Antonio |
2012 | Teor de minerais em dietas orais de pacientes oncológicos hospitalizados : estimativa de ingestão e avaliação da dieta. | Sá, Júlia Sommerlatte Manzoli de |