Página de Busca
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.
Conjunto de itens:
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2022 | Efeito do tempo e da luz nos compostos fenólicos totais e na capacidade antioxidante de bebidas de chá mate e branco prontas para o consumo. | Oliveira, Adilson Assis de; Coelho, Kristtiann Yuri; Brumano, Maria Helena Nasser; Fidelis, Priscila Cardoso |
2022 | Changes in dietary and water use habits after the Doce River contamination with mining tailings. | Lourdes, Eider Bruno de; Santana, Hernani Ciro; Macedo, Leandro Roberto de; Correia, Franciele Silva; Pacheco, Thatiane Cordeiro; Nascimento, Dayenne Paula; Cardoso, Leandro de Morais; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Bertoldi, Michele Corrêa |
2022 | Antioxidant activity, sensory analysis and acceptability of red fruit juice supplemented with Brazilian green propolis. | Lopes, Géssica Aparecida; Fidelis, Priscila Cardoso; Almeida, Bruno de Moura; Almeida, Jane José; Ientz, Gislaine de Almeida Santana; Binda, Nancy Scardua; Teixeira, Arthur Ferrari; Vieira Filho, Sidney Augusto; Caligiorne, Rachel Basques; Guimarães, Dênia Antunes Saúde; Brumano, Maria Helena Nasser; Figueiredo, Sônia Maria de |
2022 | Jambolão extract and potassium sorbate as antimicrobial components in active packaging. | Dias, Ana Clara Costa; Alves, Juliana Josh Silva; Santos, Izabela Silva dos; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Natural compounds in edible plants that modify the nervous and cardiovascular functions. | Oliveira, Rafaela de Souza; Pereira, Rosângela dos Santos; Santos, Eleonice Moreira; OIiveira, Djalma Menezes de; Figueiredo, Sônia Maria de |
2022 | Incidence and associated factors of weight gain during the Covid-19 pandemic. | Daniel, Marina Martins; Liboredo, Juliana Costa; Anastácio, Lucilene Rezende; Souza, Tamires Cássia de Melo; Oliveira, Lívya Alves; Lucia, Ceres Mattos Della; Ferreira, Lívia Garcia |
2022 | Home food insecurity during the suspension of classes in Brazilian public schools due to the COVID-19 pandemic. | Rodrigues, Erica Costa; Mendonça, Raquel de Deus; Camargo, Priscila Pena; Menezes, Mariana Carvalho de; Carvalho, Natália Caldeira de; Meireles, Adriana Lúcia |
2022 | Food craving and its associated factors during COVID-19 outbreak in Brazil. | Oliveira, Lívya Alves; Lucia, Ceres Mattos Della; Rezende, Fabiane Aparecida Canaan; Ferreira, Lívia Garcia; Anastácio, Lucilene Rezende; Souza, Tamires Cássia de Melo; Daniel, Marina Martins; Liboredo, Juliana Costa |
2022 | Cooking or consuming food from away home after the COVID-19 lockdown in Brazil. | Carvalho, Natália Caldeira de; Amaral, Cláudia Antônia Alcântara; Liboredo, Juliana Costa |
2022 | Evaluation of the effect of substrates and types of wheat flour on microbiological characteristics, pH values, levels of total phenolic compounds, antioxidant capacity and fermentative capacity of sourdough. | Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Schimitberger, Rodrigo; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gomes, Raphael Antônio Borges; Vieira, Michele Cristina; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |