Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 41.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Analysis of the subtropical blackberry cultivar potential in jelly processing.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2015Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivars.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2014Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in Brazil.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2013Analysis of various sweeteners in low-sugar mixed fruit jam : equivalent sweetness, time-intensity analysis and acceptance test.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Bolini, Helena Maria André; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2013Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves : effect of the addition of salts.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2014Determination of the bioactive compounds, antioxidant activity and chemical composition of Brazilian blackberry, red raspberry, strawberry, blueberry and sweet cherry fruits.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2013Avaliação das características de qualidade de néctares de goiaba light de diferentes marcas comercializadas em Lavras/MG.Rocha, Larissa de Oliveira Ferreira; Pimenta, Carlos José; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2013Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preserves.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira
2013Influence of process parameters on the color and texture of passion fruit albedo preserved in syrup.Figueiredo, Luisa Pereira; Dias, Marali Vilela; Valente, Wanderson Alexandre; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Queiroz, Fabiana
2017Sugar-free guava preserve : influence of additives on textural properties.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Vieira, Mariele Antunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza