Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Item hits:
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2021 | Lifestyle and eating habits before and during COVID-19 quarantine in Brazil. | Souza, Tamires Cássia de Melo; Oliveira, Lívya Alves; Daniel, Marina Martins; Ferreira, Lívia Garcia; Lucia, Ceres Mattos Della; Liboredo, Juliana Costa; Anastácio, Lucilene Rezende |
2022 | Impact of ultrasound treatment on viability of Staphylococcus aureus and the human milk antioxidant activity. | Gomes, Nayara Resende; Parreiras, Paola Machado; Menezes, Camila Carvalho de; Falco, Thaís Silva; Vieira, Michele Cristina; Passos, Maria Cristina; Cunha, Luciana Rodrigues da |
2021 | Preparation of methodological systematic reviews in nutrition science. | Guimarães, Nathalia Sernizon; Fausto, Maria Arlene; Menezes, Mariana Carvalho de; Meireles, Adriana Lúcia; Silva, Fernanda Guimarães Drummond e; Figueiredo, Sônia Maria de |
2022 | Efeito do tempo e da luz nos compostos fenólicos totais e na capacidade antioxidante de bebidas de chá mate e branco prontas para o consumo. | Oliveira, Adilson Assis de; Coelho, Kristtiann Yuri; Brumano, Maria Helena Nasser; Fidelis, Priscila Cardoso |
2021 | O subproduto do corante caramelo IV em alimentos pode causar toxicidade? | Gomes, Nayara Resende; Souza, Melina Oliveira de; Menezes, Camila Carvalho de |
2021 | Potentialities of using cryoprotectants in gluten-free frozen dough and microwave baking as an emerging technology. | Teotônio, Daniela de Oliveira; Rodrigues, Sander Moreira; Leoro, Maria Gabriela Vernaza; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Schmiele, Márcio |
2022 | Changes in dietary and water use habits after the Doce River contamination with mining tailings. | Lourdes, Eider Bruno de; Santana, Hernani Ciro; Macedo, Leandro Roberto de; Correia, Franciele Silva; Pacheco, Thatiane Cordeiro; Nascimento, Dayenne Paula; Cardoso, Leandro de Morais; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Bertoldi, Michele Corrêa |
2022 | Antioxidant activity, sensory analysis and acceptability of red fruit juice supplemented with Brazilian green propolis. | Lopes, Géssica Aparecida; Fidelis, Priscila Cardoso; Almeida, Bruno de Moura; Almeida, Jane José; Ientz, Gislaine de Almeida Santana; Binda, Nancy Scardua; Teixeira, Arthur Ferrari; Vieira Filho, Sidney Augusto; Caligiorne, Rachel Basques; Guimarães, Dênia Antunes Saúde; Brumano, Maria Helena Nasser; Figueiredo, Sônia Maria de |
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2022 | Jambolão extract and potassium sorbate as antimicrobial components in active packaging. | Dias, Ana Clara Costa; Alves, Juliana Josh Silva; Santos, Izabela Silva dos; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
Discover
Subject
Has File(s)
- 57 true