Página de Busca
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.
Resultado 1-5 de 5.
- Anterior
- 1
- Próximo
Conjunto de itens:
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2021 | Potentialities of using cryoprotectants in gluten-free frozen dough and microwave baking as an emerging technology. | Teotônio, Daniela de Oliveira; Rodrigues, Sander Moreira; Leoro, Maria Gabriela Vernaza; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Schmiele, Márcio |
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2021 | Optimization of texture profile analysis parameters for commercial guava preserve. | Vieira, Mariele Antunes; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Curi, Paula Nogueira; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana |
2021 | The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo |
2021 | Análise de características físicas e sensoriais de bolos de abacaxi com substituição e/ou redução de sacarose. | Mendes, Elaine Cristina; Mota, Bruna Eugênia Ferreira; Vasconcelos, Christiane Mileib; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Cunha, Simone de Fátima Viana da |
Busca facetada
Assunto
Has File(s)
- 5 true