Navegando por Autor Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
Mostrando resultados 47 a 49 de 49
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2021 | The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams. | Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo |
2023 | Use of natural yogurt, pineapple juice, and beer wort as starter cultures in sourdough combined with white and whole wheat flours to improve the technological characteristics of milk breads. | Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Gomes, Raphael Antônio Borges; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |